Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Specials » Artikelen
Welke tv-series worden waarschijnlijk stopgezet?

Welke tv-series worden waarschijnlijk stopgezet?

Het duurt niet lang meer voordat de Amerikaanse tv-zenders bekend maken welke series stopgezet worden en welke een nieuw seizoen krijgen. Wij lichten een aantal series uit waarvan de kans groot is dat ze worden stopgezet.

CSI: NY
In 2012 schreven we al dat de zender CBS dreigde de stekker uit de CSI spin-offs die zich afspelen in New York en Miami te trekken. Het bleek dat het doek als eerste viel voor CSI: Miami. Is CSI: NY nu aan de beurt? CBS heeft in ieder geval al laten weten dat CSI: Crime Scene Investigation een 14e seizoen krijgt, maar nog niets gezegd over de NY-variant.
Update: CSI: NY is stopgezet door CBS.

CSI: NY

Community
Bedenker Dan Harmon, acteur Chevy Chase en meerdere schrijvers zijn inmiddels opgestapt bij deze cult-serie en de kijkcijfers zijn teleurstellend. Het ziet er naar uit dat NBC de stekker uit de serie trekt.
Update: Community krijgt een nieuw seizoen.

Community

Hannibal
De reacties op de NBC serie rondom Hannibal Lector zijn positief, maar de kijkcijfers daalden na de vierde uitzending. Ook is er wat ophef over de serie ontstaan. De vierde aflevering werd teruggetrokken door bedenker Bryan Fuller in verband met de Boston aanslag en "het huidige klimaat van geweld in Amerika". In Salt Lake City weigert een NBC partner de serie uit te zenden omdat het te gruwelijk zou zijn. Hannibal heeft zeker potentie maar mogelijk op een andere zender dan NBC. Onze recensie van de eerste aflevering lees je hier.

Hannibal

Nikita
Ook in ons vorige artikel werd Nikita al eerder genoemd maar zender The CW koos ervoor om de serie nog door te laten lopen. Het gerucht gaat dat er nog een half seizoen komt om de verhaallijnen af te ronden.
Update: Nikita krijgt een nieuw seizoen. Waarschijnlijk slechts 6 afleveringen. Het is nog niet duidelijk of dit het laatste seizoen is.

Nikita

The Family Tools
De nieuwe komedieserie met J.K. Simmons begon met een zeer slechte start waarbij het het slechtst bekeken komedie debuut ooit was voor de zender ABC. Ook is het eerste seizoen ingekort van 13 naar 10 afleveringen.
Update: Het was te verwachten aangezien J.K. Simmons al had getekend voor een nieuwe serie - The Family Tools wordt stopgezet.

 The Family Tools

Go On
De nieuwste serie met Matthew Perry (Friends) had een uitstekende start maar de laatste aflevering van het eerste seizoen deed het heel slecht. Met een gebrek aan goede komedies op NBC zou de zender er goed aan doen om de serie toch te behouden.
Update: De serie krijgt geen nieuw seizoen.

Go On

Happy Endings
Het steeds verschuiven van de uitzenddag en het verwisselen van de juiste volgorde van afleveringen doet een serie geen goed. De productiemaatschappij kijkt ondertussen al naar andere zenders die de serie willen voortzetten indien ABC afhaakt. USA Network heeft in ieder geval interesse indien Happy Endings geen vierde seizoen krijgt van de huidige zender.
Update: ABC wil de serie niet voortzetten. Voor de fans is het te hopen dat een andere zender het oppikt.

Happy Endings

Red Widow
De ABC remake van de Nederlandse serie Penoza valt niet in de smaak in Amerika. Grote kans dat er geen tweede seizoen zal volgen.
Update: inderdaad stopgezet.

Red Widow

The Carrie Diaries
Slechte kijkcijfers zouden er wel eens voor kunnen zorgen dat de Sex and the City-prequel stopgezet gaat worden door The CW. Onze recensie van de eerste aflevering lees je hier.
Update: The CW zet de serie voort.

The Carrie Diaries

The Cleveland Show
Er gaan hardnekkige geruchten dat de Family Guy spin-off gecancelled is, maar zender FOX beweert dat er nog niets besloten is.

The Cleveland Show

The Goodwin Games
De nieuwe serie van de bedenkers van How I Met Your Mother is nog niet eens uitgezonden, maar nu wordt nu al gespeculeerd dat het nooit het daglicht zal zien. Oorspronkelijk zou FOX met 13 afleveringen komen in het eerste seizoen, maar dat is inmiddels teruggebracht naar 7. Hoofdrolspeler Jake Lacy is ondertussen vervangen door T. J. Miller in de rol van Jimmy. Kunnen we op 20 mei de eerste aflevering verwachten of stopt FOX er helemaal mee?

The Goodwin Games

The Neighbors
De komedieserie over een familie die verhuist naar een afgesloten woongemeenschap waar alle mensen buitenaardse wezens zijn, werd massaal afkraakt na de eerste trailer. Nadat ABC de eerste aflevering had uitgezonden, waren de reacties wat positiever, maar de kijkcijfers zijn om te huilen.
Update: ABC geeft deze serie nog een kans.

The Neighbors

Touch
Het ziet er slecht uit voor Kiefer Sutherland (24). Hoewel Touch voorzien is van een goed verhaal, verloopt de serie te traag voor veel kijkers. De FOX serie heeft ook kijkers verloren door het verschuiven van de uitzenddag.
Update: FOX heeft de stekker eruit getrokken.

Touch

Up All Night
Zender NBC heeft zoveel wijzigingen doorgevoerd bij deze serie dat het erop lijkt dat er nog steeds aan het concept wordt gewerkt, terwijl de serie op de buis is. Personages werden herschreven en de serie die oorspronkelijk gefilmd werd met 1 camera werd aangepast naar een serie  met meerdere camera's voor publiek. Hoofdrolspelers Christina Applegate en Will Arnett zijn inmiddels opgestapt dus hoe NBC een nieuw seizoen gaat maken is de grote vraag.
Update: de serie wordt niet voortgezet.

Up All Night

Vegas
Alles leek erop te wijzen dat dit een succes zou worden: met filmacteurs Dennis Quaid, Michael Chiklis en Carrie Anne Moss in de hoofdrol moest de serie van Goodfellas en Casino schrijver Nicholas Pileggi wel een succes worden. Na een slechte start verschoof CBS de serie naar de vrijdagavond waardoor de kijkcijfers nog meer daalden. Onze recensie van de eerste aflevering lees je hier.
Update: Vegas krijgt geen 2e seizoen van CBS.

Vegas

Inmiddels zijn er updates aan deze pagina toegevoegd welke series verlengd worden of stopgezet worden.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

UITGELICHT

 • Game of Thrones S6E8: No One – recap Game of Thrones S6E8: No One – recap
 • Homeland seizoen 3 - eerste indruk Homeland seizoen 3 - eerste indruk
 • Game of Thrones S5E2: The House of Black and White - recap Game of Thrones S5E2: The House of Black and...
 • Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap
 • Game of Thrones S6E2: Home - recap Game of Thrones S6E2: Home - recap
 • Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood - recap Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood -...