Bezoek ook eens Ze.nl
 • Specials » Artikelen
Deze films kun je vanaf nu zien op Netflix

Deze films kun je vanaf nu zien op Netflix

Daardoor kun je vanaf nu de films die we hier bespreken zien op Netflix.

You Are SO Not Invited to My Bat Mitzvah

In de comedyfilm You Are SO Not Invited to My Bat Mitzvah plant Stacy een epische bat mitswa, het belangrijke Joodse overgangsritueel naar volwassenheid. Tegelijkertijd is ze verliefd op een jongen en probeert ze haar ouders én haar rabbijn tevreden te houden. En daarbij gaat alles eigenlijk mis. Deze film met Idina Menzel en Adam Sandler staat sinds 25 augustus op Netflix.

Paddington 2

Deze avontuurlijke familiefilm is het vervolg op de avonturen van beertje Paddington en staat sinds 25 augustus op Netflix. In dit avontuur is Paddington helemaal thuis bij een Engelse familie, waar hij vreugde brengt. Hij vindt een mooi pop-upboek van Londen zoekend naar een cadeau voor de honderdste verjaardag van tante Lucy. Het boek wordt echter gestolen een charismatisch acteur en meester in vermommingen, waarna Paddington de schuld van de diefstal krijgt en hij in de gevangenis belandt.

Gods Of Egypt

God of Egypt is een actie-avontuur film uit 2016 met onder andere Gerard Butler in de cast. Het vertelt een verhaal waarin een genadeloze god van de duisternis de troon van Egypte heeft overgenomen en het vreedzame rijk veranderd heeft in een grote chaos. Weinigen durven hem te bestrijden. Eén jonge dief, wiens geliefde gevangen is genomen door deze god, tracht met behulp van de god Horus hem te verslaan en te onttronen. Alleen is Horus niet meer zo machtig als hij ooit was. Gods of Egypt staat sinds 25 augustus op Netflix.

Afbeelding met overdekt, bed, computer, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Toen Ik Je Zag

De film Toen Ik Je Zag trok veel bezoekers in de Nederlandse bioscopen. De film is gebaseerd op het leven van Isa Hoes en Antonie Kamerling en biedt een indrukwekkende kijkervaring. Het vertelt het verhaal van twee mensen die heel veel van elkaar houden, maar geeft ook een indringende boodschap over leven met een echtgenoot die lijdt aan een depressie. De hoofdrollen worden vertolkt door Noortje Herlaar en Egbert-Jan Weeber. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Isa Hoes zelf en staat sinds 24 augustus op Netflix.

Vita & Virginia

Dit romantische, biografische drama staat sinds 23 augustus op Netflix en gaat over het leven van de bekende schrijfster en feministe Virginia Woolf. De film telt het verhaal over hoe Woolf in 1922 de aristocrate Vita Sackville ontmoet. De twee vrouwen worden verliefd op elkaar, iets wat in die tijd tegen de sociale grenzen in was. Elizabeth Debicki neemt de rol van Virginia Woolf op zich in deze film, en Gemma Arterton speelt Vita Sackville.

Genoeg vermaak dus om een aantal avonden of middagen mee te vullen de komende tijd! En als je er doorheen bent, komen er snel weer nieuwe films aan om te kijken. Iedere maand wordt het aanbod immers wel weer ververst.

 

Tags: Netflix

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Ferrari op Blu-ray

  €13,99Ferrari op Blu-ray

 • Wonka op Blu-ray

  €25,99Wonka op Blu-ray

 • Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

  €25,99Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

 • Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

  €23,99Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

 • Bob Marley - One Love op Blu-ray

  €15,99Bob Marley - One Love op Blu-ray

 • The Great Escaper op Blu-ray

  €13,99The Great Escaper op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S5E2: The House of Black and White - recap Game of Thrones S5E2: The House of Black and...
 • Game of Thrones S6E7: The Broken Man - recap Game of Thrones S6E7: The Broken Man - recap
 • Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood - recap Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood -...
 • Surviving Jack - eerste indruk Surviving Jack - eerste indruk
 • Game of Thrones S6E10: The Winds of Winter – recap Game of Thrones S6E10: The Winds of Winter ...
 • Agents of S.H.I.E.L.D. - eerste indruk Agents of S.H.I.E.L.D. - eerste indruk