Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws - week 38

Casting Nieuws - week 38

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings, aangekondigde projecten en ander filmnieuws: Ice Cube is Scrooge in Humbug, Lara Croft keert terug in Tomb Raider reboot, producer Simon Kinberg voor Fantastic Four sequel, Woody Harrelson in War of the Planet of the Apes. En tot slot, Rachel McAdams in Doctor Strange.

Ice Cube is Scrooge in Humbug
Ice Cube neemt de rol van Scrooge op zich in een moderne hervertelling van Charles Dickens verhaal A Christmas Carol, maar in plaats van een geldschieter is hij een real-estate mogul in Humbug. Deadline meldt dat het project gewild was door vier verschillende studio’s maar uiteindelijk won Universal, wat resulteert in een flink salaris voor de schrijvers Todd R Jones en Earl Richey Jones, en veel druk op de regisseur Tim Story. Universal heeft onlangs een hoop geld verdient met Ice Cube dankzij Straight Outta Compton en met Humbug wedden ze op een soortgelijke box office opbrengst. Het klassieke verhaal is al zo'n dertig keer verfilmd. Humbug volgt in de voetsporen van o.a. Scrooged uit 1988, waarin Bill Murray een knorrige tv baas speelde, evenals The Muppet Christmas Carol met Michael Caine uit 1992. Humbug komt waarschijnlijk uit in december 2016.

Lara Croft keert terug in Tomb Raider reboot
De Oscar-winnende Hurt Locker regisseur Kathryn Bigelow, Twilight filmmaker Catherine Hardwicke en Deep Impact Mimi Leder zijn de koplopers op de lijst voor de reboot van de blockbuster Tomb Raider, aldus Tracking Board. Tricia Brock (The Walking Dead) was eerder gekoppeld aan de Warner Bros en Eidos-geproduceerde film, maar de tv-regisseur zag van het project af. Evan Daugherty (Divergent en Teenage Mutant Ninja Turtles) is verantwoordelijk voor het script van de Tomb Raider reboot. Tomb Raider werd eerder verfilmd met Angelina Jolie in Lara Croft: Tomb Raider (2001) en de sequel Tomb Raider: The Cradle of Life (2003).

Producer Simon Kinberg voor Fantastic Four sequel
Ondanks de slechte recensies en een matige box office opbrengst, is er nog een kleine kans voor een Fantastic Four sequel, maar mogelijk met een andere cast.
Schrijver-producer Simon Kinberg die verantwoordelijk was voor Fantastic Four zei in een interview met MTV dat hij bezig is om de mogelijkheden te onderzoeken voor een sequel. Toch kon Kinberg niet bevestigen of de centrale cast - Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan en Jamie Bell - zullen terugkeren voor een vervolg.

Woody Harrelson in War of the Planet of the Apes
Woody Harrelson heeft een rol te pakken in War of the Planet of the Apes. Het tweede vervolg op de reboot zal de thema’s van Dawn of the Planet of the Apes volgen van het geavanceerde apenras dat vecht tegen menselijke overlevenden van een virus dat de wereld vernietigt. Harrelson (The Hunger Games) zal een schurk spelen genaamd Colonel. Het impliceert dat de ongemakkelijke wapenstilstand tussen de mensen en apen, geleid door Caesar (Andy Serkis), tegen het einde van Dawn wordt bedreigd door de oprukkende legers bij San Francisco. Matt Reeves zal terugkeren als regisseur en Mark Bomback schrijft wederom het script. War of thePlanet of the Apes staat gepland voor een release op 21 juli 2017. Ondertussen zal Harrelson te zien zijn in de laatste film in de Hunger Games serie in The Hunger Games: Mockingjay - Deel 2. 

Rachel McAdams in Doctor Strange
Rachel McAdams heeft een rol te pakken in Marvels langverwachte Doctor Strange.
McAdams (True Detective) onthulde op 14 september dat zij tegenover Benedict Cumberbatch (Stephen Strange) te zien zal zijn in het kosmische epos, meldt The Wrap.
Doctor Strange heeft reeds een sterke cast, met Tilda Swinton als de vrouwelijke versie van de Opperste Tovenaar alias mentor de Ancient One en Chiwetel Ejiofor als slechterik Mordo. Mads Mikkelsen (Hannibal) zal volgens de geruchten een slechterik spelen in Doctor Strange.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

UITGELICHT

 • Game of Thrones S4E6: The Laws of Gods and Men – recap Game of Thrones S4E6: The Laws of Gods and...
 • Game of Thrones S6E7: The Broken Man - recap Game of Thrones S6E7: The Broken Man - recap
 • Game of Thrones S6E8: No One – recap Game of Thrones S6E8: No One – recap
 • Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap
 • Agents of S.H.I.E.L.D. - eerste indruk Agents of S.H.I.E.L.D. - eerste indruk
 • Game of Thrones S6E1: The Red Woman - recap Game of Thrones S6E1: The Red Woman - recap